Hüvelyk és nem fogyás

Számtalan óra a futópadon és a súlygépen, és egy látszólagos örökkévalóság, amely ellenállt ezeknek a zsetonoknak a kamrában, de a derékvonaluk egyre nagyobb, nem kisebb. Ez a biofizika és a pszichológia egyszerű kérdése. Módosítsa a súlycsökkentő taktikáikat, hogy csökkentsük azokat a fontokat és vágja le a profilodat. De mielőtt ezt megtenné, forduljon orvosához, hogy kizárjon egy egészségügyi állapotot, és tanácsot kapjon arról, hogy mi segít Önnek a kilogramm elvesztésében.

Alapjában véve a súlycsökkenés és a hüvelyk csökkenése csökkenti a kalóriabevitelt, vagy növeli a kalóriát, vagy mindkettőt. A legjobb eredményeket úgy érheti el, hogy kombinálva a testmozgást egy kiegyensúlyozott, kalóriatartalmú étellel.

Gyakorlat, különösen a mérsékelt intenzitású aerob testmozgás, mint például a gyaloglás, futás, úszás vagy kerékpározás, az alsó testében lévő nagy, kalóriat égő izmokat használja, és a szívét és tüdejét is keményebben dolgozik ki. Ezzel éget az edzésedre, és fokozza a szív- és érrendszeri és légzőkészítményt. Tegyen 30-60 perc mérsékelt intenzitású aerob testmozgást a legtöbb héten a testsúlycsökkentés és a fitness javítása érdekében.

Hacsak sok órát nem dolgozol ki minden nap, a testmozgás önmagában nem fogja megakadályozni a túlsúlyt. A mérsékelt intenzitású, óránkénti aerob edzés égethet 800 vagy 900 kalóriát, csúcsot. Valószínűbb, hogy edzésed 300-600 kalóriát éget. Egy sajtos Whopper 770 kalóriát ad. Néhány szódavíz, muffin és számos más étel könnyedén elfér a kalóriákon. Továbbá, miután kijutott, lehet, hogy éhes, és nagyobb eséllyel élvezheti a kalóriaszegést. Sokan, akik súlyos küzdelmekkel küzdenek, vannak részarányos torzulások: szuper méretű várakozások arról, hogy milyen nagy a kiszolgáló mérete. Használjon mérőkamrát a porok adagolásához, miközben módosítja elvárásait.

Ha csökkenti a fehérjebevitelt a kalória csökkentése érdekében, akkor elősegíti az izomzat égő aminosavakat, mint energiaforrást. Szükség van aminosavakra az izmok helyreállításához és építéséhez, ezért fel kell tölteni a fehérjéket a nehéz ellenállóképzés előtt, ami az edzés után 24-48 órával növeli az anyagcserét. Alacsony fehérjefelvétel és ritka, nagy étkezés szabja meg súlycsökkentő erőfeszítéseit a lean, Az anyagcserét növelő izomzsír. Ehelyett több kisebb, kiegyensúlyozott ételt kell fogyasztania, beleértve a fehérjét, sok alacsony kalóriatartalmú zöldséget és szerény mennyiségű teljes kiőrlésű ételeket.

Általános stratégia

Keményen dolgozni

Egyél Smart

Zsírégetés, nem izom