Nem cukrozatlan grapefruit juice Önnek fogyni?

A nem cukrozott grapefruit juice fogyasztása segíthet a testsúlycsökkentésben, a Journal of Medicinal Food 2006 tavaszi számában és a “Diabetes” 2009. októberi számában végzett tanulmány szerint. Mindkét tanulmány külön hivatkozik a súlycsökkenésre. Egy kredit egy flavonoid jelen van a grapefruit, míg a 2009-es tanulmány hitelek grapefruit inzulin-csökkentő tulajdonságait.

flavonoid

A 2009-es “Cukorbetegség” tanulmány szerint zsíros és cukros étrendben hizlalták fel az egereket, majd később hozzáadták a grapefruit flavonoidot a rágcsálók étrendjéhez. Az egerek tömegét elvesztették anélkül, hogy feladták volna a cukrot és a zsírt az ételükben. Mulvihill, a vezető kutató szerint a fogyás a flavonoidnak tulajdonítható. Murray Huff, a Mulvihill kutatócsapatának egyik tagja elmondta a The Toronto Starnek, hogy 6-8 csésze cukrozatlan grapefruit juice lesz az emberek számára, hogy hasonló súlycsökkenési előnyöket kapjanak.

Lehetséges súlygyarapodás

Ha naponta 8 csésze grépfrútlevet fogyasztott, a kalóriák ellensúlyozhatják a flavonoid zsírégető tulajdonságait. Lehet nyerni, mint fogyni. A nem édesített grapefruit juice körülbelül 96 kalóriát tartalmaz 1 csészében, és körülbelül 768 kalóriát tartalmaz 8 csészében. Ha napi étrendjéhez hozzáad egy extra 768 kalóriát, akkor valószínűleg súlyosbodni fog. Évente 5 fontot, vagy évente több mint 70 fontot nyerhetsz hozzá, hozzátéve, hogy 8 csésze grapefruit juice van az étrenddel, ami azt jelenti, hogy a 3500 kalória egy font zsír.

Fogyás

A 2006-os “Journal of Medicinal Food” tanulmány szerint, amelyet K. Fujioka vezetett, 3 csésze cukrozatlan grapefruit juice-t adhat hozzá, ami napi 288 extra kalóriát tartalmazhat, a napi étrendhez és még mindig fogyáshoz. A vizsgálatban 91 elhízott ember 12 hétig fogyasztott egy félszürke, 1 csésze édesítőszermentes grapefruit juice, egy grapefruit port kapszula vagy egy placebo reggeli, ebéd és vacsora előtt. A diétájukkal kapcsolatos egyéb változások nélkül azok, akik félig grapefruit evett, mielőtt az étkezések elvesztenék a 3,5 fontot. Azok, akik 1 csésze cukrozatlan grapefruit juót fogyasztottak, mielőtt az étkezés körülbelül 3,3 fontot vesztett volna. Azok, akik fogyasztották a grapefruit port kapszulát, körülbelül 2,4 fontot vagy körülbelül 3 unciát vesztettek hetente. A placebo csoport hetente több mint 1 unciát veszített.

Inzulin és testsúlycsökkenés

A Fujioka tanulmányában résztvevők, akik elvesztették súlyukat, csökkentették az inzulin rezisztenciájukat is. Az inzulin segít a szervezetben szállítani a cukrot a sejtjeidbe, hogy energiát használjunk. Ha a szervezet nem reagál megfelelően az inzulinra, akkor a cukrot zsírként tárolják, nem pedig energia formájában. Fujioka megállapította, hogy a grapefruit, a nem édesített grapefruitlé és a grapefruit porkapszulák tulajdonságai hatékonyabbá tették az inzulint, normalizálják az inzulint és a vércukorszintet. Ha az Ön inzulinja és a vércukorszintje közötti egyensúlyhiány miatt szerezte súlyát, fogyás esetén az egyensúly visszaállítható.

Beszéljen orvosával, mielőtt a grapefruit juice részévé válna a diéta, különösen akkor, ha bármilyen gyógyszeres kezelésben vagy. A Nemzeti Egészségügyi Intézmények szerint a grapefruit juice számos gyógyszerrel kölcsönhatásba lép, és hatásuk megváltoztatására vagy több mellékhatásra is vezethet.

óvintézkedések