Costco pizza táplálkozási információ

A Costco egy raktárbolt, ahol ömlesztett tárgyakat vásárolhat. Az élelmiszerbolt lehetővé teszi, hogy egy szelet pizzát készítsen előtt vagy után bolt kirándulás. Tudja meg, mi a pizza táplálkozási tartalma, hogy megnézze, hogyan illeszkedik az étrendjéhez.

Méret

A kalóriaszabályozás mind fontos a fogyás szempontjából. A Betegségek Ellenőrzési és Megelőzési Központja 500-1 000 kalóriás napi hiányt ajánl, hogy hetente 1-2 fontot veszítsen. A Costco sajtpizza egy szelet több mint 800 kalóriát tartalmaz. Ha csökkentett bevitele napi 1500 kalóriát tartalmaz, akkor több mint fele lesz egy szeletből.

Jelentőség

Costco pizza magas a telített zsír. A zsíros telített zsírok táplálékát az Országos Egészségügyi Intézetek szerint egy lágy, viaszos koleszterin nevű anyag hozza létre az artériákban. Egy Costco pizza szelet több mint 20 g telített zsírt tartalmaz, és több mint 97 milligramm koleszterint tartalmaz. A teljes napi koleszterinszintet 200 mg-nál kell tartani, és ismét egy adag szelet pizzát kapsz.

Finomított szénhidrátok

A szénhidrátok, a szervezet üzemanyagforrásai szintén segítenek az agy és az idegrendszer működésében. Egy darab Costco sajtpizza több mint 70 g szénhidrátot tartalmaz. Mivel ezek a szénhidrátok finom fehér lisztből származnak, egyszerű szénhidrátnak számítanak, mely gyorsan emészthető. A fehér kenyérből, fehér rizstől és egyéb finom szemcsékből, süteményektől és cukrozott szóda finomított szénhidrátja a Harvard Közegészségügyi Iskola szerint hozzájárulhat a súlygyarapodáshoz, a fogyáshoz és a cukorbetegség és a szívbetegségek megelőzéséhez.

Figyelem

A nátrium egy elektrolit ásvány, amely normális mennyiségben fontos a szervezet működéséhez. Bizonyos egyéneknek azonban meg kell figyelniük a bevitelüket. A Costco sajtpizza egy szeletje közel 1,710 mg nátriumot tartalmaz. Az afroamerikaiak, az idősebb amerikaiak és a magas vérnyomású emberek a táplálékukban lévő nátriumot napi 1500 mg-ra korlátozzák, a Family Doctor weboldalának megfelelően. Ha beleesik ezekbe a demográfiai adatokba, egyetlen szelet kerül a javasolt napi limit fölé.

tejcsarnok

A fehérje az izomszálak javításának képessége miatt az izomépítő blokknak számít. A Costco sajtpizza 44 g szeletenként. Ez főként a sajtból, egy magas fehérjetartalmú tejtermékből származik. A sajt is magas a kalciumban. Ugyanez a pizza szelet tartalmazza a napi juttatás 81 százalékát.

A rostanyag olyan anyag, amelyet a szervezet nem bont le, amikor elfogy. A magas rosttartalmú étrend csökkentheti a szívbetegség és a cukorbetegség kockázatát, és elősegítheti az emésztőrendszer egészségét a Mayo Clinic honlapján. Sajnos a Costco pizza szeletenként kevesebb mint 3 g-ot tartalmaz.

Alacsony szálas