Golflabda távolság összehasonlítás

Minden golfozó szereti a hosszú meghajtókat összetörni. Drága klubok, órás órák és speciális golflabdák mind megvásárolhatók abban a reményben, hogy néhány yardot adnak a meghajtóhoz. Az igazság az, hogy a lövés távolság több tucat tényezőre épül, amelyek közül csak az egyik a golflabda. Azonban a különböző típusú golflabda összehasonlítása segíthet a távolság kék.

A golflabda távolságmérése a tömörítés mértéke. Ha egy golfklub labdát csap, akkor az erő a labdát összenyomja, mint egy gumi labdát, amikor a földre visszahúzódik. Ahogy a labda elhagyja a klub arcát, visszatér normális alakjához, és elhagyja a klub arcát. Az összenyomott mennyiség megegyezik a rá ható erővel. Képzelj el olyan trambulint, amely túl laza vagy túl szoros. Egyik forgatókönyv sem engedné meg, hogy ugorjon. A hosszú távú kulcsa a golflabda, amely megfelel a klubfej sebességének.

A legtöbb golfozónak lassabb a swingsebessége, mint a szakembereknek, és olyan golyókat kell keresnie, amelyek kisebb tömörítési értékkel rendelkeznek, amelyek jobban megfelelnek a hintáknak. A múltban a legtöbb golflabda-gyártó a golyó tömörítési fokozatát a labdát könnyű összehasonlítás céljából kinyomtatná. De a pontatlan címkézés problémává vált, és a gyakorlat nagyrészt felhagyott. 2011-től a legtöbb golflabda gyártó használja a kulcsszavakat, hogy a távolságot jelentse. Keressen olyan labdacsomagokat, amelyek “távolság” vagy “hosszúak”.

A legtöbb távolsági golflabda amatőrök számára készült. Ennek eredményeképpen a távolság golflabdák célja az egyéb amatőr betegségek orvoslása a távolsághiány mellett. A távolság golflabdák gödröcskék és anyagok, amelyek célja, hogy tartsa a labdát egyenes repülés, elkerülve a véletlen szeleteket vagy horgokat. Egyes játékosok úgy találják, hogy a távolban lévő golf labdák, bár távolabb repülnek, túl sokat áldoznak a működőképesség és az érzés érzésében. A távolsági golflabdák vásárlásakor vegye figyelembe ezeket a jellemzőket.

Közvetlenül összehasonlítani a golflabda-gyártók távolságát szinte lehetetlen. A 2008. februári cikk a “Golf” magazinban 54 különböző golflabdával végzett tesztet mutatott be, a távolság-centrifuga és a keménység mérésével. Amíg ez a teszt távolságot választott a golflabdáktól, a különbségek csekélyek voltak, és a használt gép használt tökéletesen konzisztens swing sebességeket. Gyorsabb vagy lassabb ingadozási sebesség esetén a távolságmérések mind megváltoztak. A kihívás abban rejlik, hogy megtalálja a labdát, amely megfelel a swing sebességének. Általánosságban elmondható, hogy a lassú sebességű amatőröknek tisztán távolsági gondolkodású labdát kell keresniük. A köztes játékosoknak olyan labdákat kell keresniük, amelyeknek hozzáadott érzékenysége vagy spinjuk van, és a túrázóknak meg kell keresniük a keményebb golyókat, amelyek maximális centrifugálással rendelkeznek.

összenyomás

Címkézés

szempontok

Összehasonlítás