Leggyorsabb módja a felsőtest izomának megszerzésére

A felsőtest izomnövelése növelheti erejét és javíthatja a megjelenését. Az izomépítés növeli az anyagcserét is, így könnyebbé teheti a fogyás és a karbantartás. Bár egyik napról a másikra sem lehet felcserélni, gyorsan felveheti a felső test izmait, miközben továbbra is az egészségnek tartja az elsődleges fontosságot a speciális technikák alkalmazásával.

Szüksége van fehérjére, hogy izomot építsen bárhol a testén, beleértve a felsőtestet is. Általános szabályként 1 gramm fehérje van a testtömeg kilogrammonként. Ezt úgy érheti el, ha sovány proteinforrásokat, például csirkemellet, halat és dióféléket fogyaszt. Az erőteljes edzés előtt mindegyik fehérje rázza meg, hogy lendületet adjon az izomépítő erejének.

A testtömeg gyors felépítésének másik módja az étrend megváltoztatása. A fehérjefogyasztás növekedésével párhuzamosan növelnie kell a teljes kalóriafogyasztást is. Az izomépítés sok energiát igényel, így biztosnak kell lennie, hogy a testet megfelelő módon táplálja a feladat elvégzésére. Ha nem túlsúlyos, próbáljon 500 kalóriát hozzáadni napi étrendjéhez, hogy megnézze a felső test izomnövekedését. A zöldségek és a gyümölcsök jó egészségre van szükségük, de mindenképpen terheljük fel a komplex szénhidrátokat is.

A felsőtest izmainak gyors felépítéséhez összetett gyakorlatokat kell végezni. Ezek olyan gyakorlatok, amelyek egyszerre egynél több közöset használnak, vagyis több edzésprogramot kapnak gyakorlott ismétlésenként. A gyakorlatok közé tartozik a vállprés, a guggolás, a préselés és a teherhúzás. Az egynél több izom egyidejű működtetése növeli az izomrost növekedését.

A felsõ test izomnövekedésének arányának további növeléséhez használjon súlyos súlyokat. Ezeknek a súlyoknak olyan nehézeknek kell lenniük, amennyit képesek kezelni és még mindig megfelelő formában tartani. Az összes ismétlődő száma kevesebb lesz, de minden egyes játékos teljes mértékben adóztatja az izmokat. Ha bármelyik edzés több mint 12 ismétlését elvégezheti, akkor a súly túl könnyű. Az izmok teljes kiaknázásához szükséges gyakorlatok megfelelő pihenést igényelnek az ülések között is. Várjon 48 órát a súlyemelés során, hogy az izmaidnak elegendő ideje legyen a gyógyuláshoz.

Szerezzen sok fehérjét

Állítsa be a táplálékot

Összetett gyakorlatok

Nehéz súlyok és pihenés