Magas fehérjetartalmú reggeli smoothie

A magas fehérjetartalmú reggeli étkezés fenntartható energiát biztosít a munkahelyi vagy iskolai reggeli számára. A smink egy tápláló módja annak, hogy elkezdhesse a napot, mert hozzáadhat tápanyag-sűrű gyümölcsöket, valamint számos különböző, a nagy fehérje-kiegészítők közül választhat. Brendan Brazier megjegyzi a “The Thrive Diet” című könyvében, hogy a finomság hatékony módja annak, hogy élvezze az ízletes reggelit, miközben növeli a fehérjebevitelét.

A friss bogyók és az őrölt lenmag kombinációja C-vitamint, rostot és sok fehérjét tartalmaz. 2 tbsp hozzáadása. A földi lenmag növeli a fehérje tartalmát kb. 3 gramm, Brazier megjegyzi. 1/2 csésze görög joghurt hozzáadásával 23 g fehérjét, valamint néhány kalciumot kapsz. Helyezzünk fagyasztott áfonyát, szedereket és epereket a keverőben. Add hozzá a talajtakarót és a joghurtot. Keverjük össze, amíg simák. Ha a sütemény túl vastag, adjunk hozzá 1/2-csésze 100 százalékos gyümölcslevet, és keverjük újra.

Beleértve a 100 százalékos narancslevet a zacskóba, hozzáadni a C-vitamint, hogy energizálódjon és készen áll a nap kezdetére. A görög joghurt körülbelül 23 gramm fehérjét tartalmaz, mindössze 1/2 pohárban, így a kombináció egy tápláló reggelit eredményez. Helyezzünk 1/2-csésze narancslevet és joghurtot a keverőbe. Add hozzá a fagyasztott gyümölcsöket, például az őszibarackot vagy a mangót, hogy növelje a sminjenek rost- és vitamintartalmát. Keverjük össze püréig. A narancs szegmensek vagy a nektarinok további gyümölcslehetőségek.

Ez a smink a mogyoróvaj és a zselé szendvics ízét utánozza, és több gramm fehérjét is kínál. A mogyoróvaj fokozza a smink ízét is, Mary Corpening Barber és munkatársai megemlékezik könyvükben: “Smoothies: 50 Recept for High Energy Refreshment”. Az eper biztosítja a C-vitamint és hozzáad néhány rostot. Kezdje el az 1/2-csésze 100 százalékos eper-vagy eper-keverék lé a keverőben. Adjunk hozzá 2 evőkanál. A mogyoróvaj és a fagyasztott földieper. Keverjük össze, amíg simák. A fehérjefogyasztás még nagyobb növeléséhez adjunk hozzá néhány evőkanál görög görög joghurtot.

A mandulás vaj nagy energiát adhat a reggeli süteményhez is, a “Smoothies: 50 Recept for High Energy Refreshment” szerint. A mandulavaj dió íze jól illik az áfonya ízéhez. Helyezzünk 1/2-csésze 100 százalékos áfonyalét a keverőbe, és adjunk hozzá 1 vagy 2 tbsp. Mandula vajból. Adjon hozzá még néhány bogyót, például áfonyát vagy szederet az édességhez, valamint 2 vagy 3 evőkanál. Sima görög joghurtot. Püré, amíg kissé vékony. Ez a fehérje több gramm fehérjét biztosít, ami az ebédig tart.

Berry, Joghurt és Flaxseed Smoothie

Görög joghurt és narancs smoothie

Földimogyoróvaj és eper Smoothie

Áfonya almás smoothie joghurttal