Otthoni méregtelenítő testburkolatok

A Detox testburkolatok már nem csupán egy luxus spa kezelés. A saját otthonának magánéletében végrehajtott tisztítószer-masszírozó test ugyanolyan hatékony és könnyebb lehet a pénztárcán. Az összetevők legjobb kombinációjának összegyűjtése otthoni méregtelenítő testtömítéshez a leghatékonyabbá teszi.

Só és agyag

Az otthoni testburkolat két fő összetevője: 1 csésze só és 2 csésze agyag. Amíg az Epsom só finom csippentéssel működik, a természetes tengeri só felhasználásával jobb eredmények érhetők el. A Holt-tenger geológiai régiójában bányászott sókat holt-tengeri sóként ismerik. A számos gyógynövényboltban és egészségpiacon megvásárolható Holt-tengeri sók a csomagoláson vannak feltüntetve. Ha lehetséges, használja a Holt-tengeri sókat a méregtelenítő testében, ha ásványianyag-tartalmuk és méregtelenítő képességeik páratlanok. Különböző agyagtípusok használhatók a méregtelenítő testburkolathoz, de a kaolin, a francia zöld és a bentonit-agyagok Működhet a legjobb. A bentonit-agyag különösen előnyös a toxinok kirajzolásához a testből a bőrön keresztül.

Illóolajok

Bár az illóolajok opcionálisak, a megfelelő hozzávalók hozzáadásával az otthoni méregtelenítő testburkolathoz növelik méregtelenítő képességét. Néhány csepp választott illóolaj mindössze hozzá kell adni a keverékhez. Az illat segíthet a pihentetés után, amikor mindkettő össze van csomagolva. A borókabogyó illóolaj jól méregteleníti, csökkenti a cellulitist és nyugtatja az idegeket. A citrom- és grapefruit illóolajokat méregtelenítik, felemelik az érzékszerveket, és egyértelművé teszik az elmét. A Laurelolaj hasznos a nyirokrendszerben: A terhesség alatt az illóolajok használatának elkerülésére a legjobb.

Tengeri zöldségek

Opcionális, de hasznos, 1 csésze tengeri zöldség hozzá lehet adni egy otthoni méregtelenítő testburkolathoz, hogy növelje annak hatékonyságát. A tenger gyümölcseinek hozzáadása a csomagoláshoz segíthet a szervezetben a létfontosságú tápanyagok eljuttatásában a bőrön keresztül, javíthatja a keringést és segíthet a cellulitisz csökkentésében. A hólyaghártya por, az ír moha por és a mogyorópor háromféle lehet.

Nedvesítőszerek

A testburkolat keverékhez adjunk hozzá ½ gallon vizet a száraz összetevőkhöz. Ugyanakkor úgy is dönthet, hogy a víz egy csészéjét helyettesítheti egy alternatív nedvesítőszerhez, például almasavas ecettel, tejporhoz, holt-tengeri vízhez vagy glicerinhez, A tej természetes összetevői hasznosak a bőr lágyítására. Az almás ecet hasznos abban az értelemben, hogy képes a méregtelenítés segítésére, ha belsőleg kerül. A természetes glicerin segít a bőr nedvességtartásában.

Kezdje azzal, hogy felforralja a vizet a tűzhelyen, majd távolítsa el a hőtől. Adja hozzá az összes kiválasztott összetevőt a vízhez. Keverjük, és hagyjuk, hogy a keverék 10-15 percig lehessen lehűlni. Készíts egy kényelmes, meleg és privát szobát, ahol lazíthatsz, miközben össze van csomagolva, majd mártsa be a keverékbe néhány lapot vagy vékony törölközőt, egyenként. Kezdje el a saját bokáját kezdeni, kezdve a bokáig. Miután az összes kívánt területet befedte a testére, feküdjön le és lazítson egy órát. Az idő múlásával öblítse le a zuhanyzóban vagy a fürdőben. Ügyeljen arra, hogy sok vizet inni a csomagolás előtt és után, hogy segítsen kiszűrni az összes méreganyagot a szervezetből.

A Wrap létrehozása