Szórakoztató középiskolás lányok lacrosse fúrók

A középiskolás lányoknak a lacrosse játékra való felkészítése jó ismereteket szerez a játéknak és több mint egy kicsit kreativitást, mivel a fiatal játékosok könnyebben unatkoznak. Segít, ha sikerül a lacrosse fúrógépet elvarázsolni, a játékosok megfelelő technikát tanítani, miközben továbbra is szórakoztatóak.

Bölcsőcímke

A címke e lacrosse verziójához csoportosítsd össze a lányokat. Az első lány megpróbálja elfutni a labdát, és a második lány megpróbálja felcímkézni az első lány fejét a saját fejével. Néhány perc múlva a lányok váltanak szerepet. A fúró nemcsak komoly aerob edzést biztosít, hanem tapadási képességeket és megfelelő védekező lábmunkát is tanít.

Bowling

Ez a fúró megtanítja a lányoknak, hogyan kell földi gömböket ragadni a futás közben. Mint az edző, két sor között áll. Fújd meg a sípot és dobd el a labdát előre. Az első lány minden sorban elindul, hogy megpróbálja megszerezni a labdát. A lány, aki megragadja azt, majd a lövés céljához ért, míg a másik lány védekeződik. Egy másik változatnál a sorokkal ellentétes helyzetben állhatsz és a labdát a két játékos felé fordíthatod.

relék

Ossza a csapatot négy játékos soraira. Helyezzen négy golyót közvetlenül az egyes sorok előtt, körülbelül 20 méterrel a labdák között. A sípszóban a sorban lévő első játékos megpróbálja felvenni a labdát, majd visszalép a kiindulási pontra. Amint az első játékos átlépi a kezdővonalat, a második játékos megpróbálja visszaszerezni a második labdát. Folytassa ugyanazt a mintát mindaddig, amíg a játékosok visszaveszik mind a négy golyót. Az első csapat, aki befejezte a győzelmet. A relék javítják a testmozgást, tanítják a kopogás készségeket és elősegítik a csapatmunkát.

Lopd a Baconot

Ossza a játékosokat két csapatba, és szétterítse őket két sorban, mintegy 40 yard távolságban. Helyezzen egy labdát félúton a két vonal között. Minden játékoshoz hozzárendeljen egy számot egytől 10-ig, vagy bárhogyan sok játékos van az egyes csapatokon. A sípban hívja fel a számot. Minden egyes csapatból származó játékosnak versenyezni kell a középponttal és megpróbálnia kell szerezni a labdát. A győztes birtoklás csak a csata fele. Ahhoz, hogy pontot szerezzen, a játékosnak vissza kell hoznia a labdát a csapata nélkül anélkül, hogy a labdát eldobná, vagy az ellenfél ellopná.

Álljon a háló mögött golyókkal, és helyezze el a játékosokat egy sorban az ív tetején. A sípszóban a sorban lévő első játékos a cél irányába ugrik, miközben a labdát magasra állítja a levegőben. A játékosnak el kell érnie a passzt, és a lehető leggyorsabban el kell dobnia a labdát. Nem kell csöpögni vagy tétovázni. A cél elérése érdekében célokat is beállíthat.

Quick Stick