Tények a versenyző úszásról

Versenyző úszás a B.C.-ből származik, bár 2000 évvel később nem debütált az olimpián. A sport csak a férfiak számára nyitott, nyíltvízi versenyek korai kezdetén növekedett, és nemcsak a nemek, az életkor és a készség szintjét magában foglaló események – számos szabály mellett.

Annak ellenére, hogy Japán megkapja az első úszási versenyeket a 36. Bc-ben, Anglia megérdemli, hogy az 1800-as években versenyképes sportgá váljon. Úszás az angol csatorna igazi bizonyítéka egy sikeres versenyző úszónak, aki a sebességtől függetlenül távozhatna, vagy hiányában. A sebesség egy olyan tényezővé vált, amikor egy amerikai indiánok egy úszási versenyre költöztek Londonba, és egyikük 30 másodperc alatt úszni kezdett 130 láb alatt, az Encyclopedia.com szerint. A sebesség lenyűgöző volt az angolok számára, de az úszási lökések, amelyeket nem finomnak tartottak, nem voltak. Az úszás 1896-ban az olimpiára került.

A mellkasi és a mellvédek, mindkettő született a kutya evezőn, a korai európai versenytársak kedvelői voltak. Az amerikai indiánok, a csendes-óceáni szigetlakók és a nyugat-afrikaiak használták a változásokat, amelyek később váltak ismertté. Az első olimpiai úszóversenyek lehetővé tették a mellkas és a freestyle úszást. A verseny megnyitotta az 1904-es mellékhatást és a pillangó stroke-ot az 1940-es években, az USA Swimming szerint.

Korai olimpiai úszóversenyek nyílt vízben zajlottak. A medencével és a szervezett szabályok egy csoportjával nem jöttek játékba, amíg az 1908-as londoni játékok, az USA Swimming elmondta. A nők sem léphettek be azonnal a versenyző úszás helyszínére. Az eredeti hit azt diktálta, hogy túl gyenge. Az 1912-es olimpia végül lehetővé tette az úszásversenyeket a nők számára, akik segítséget kaptak a New York-i Női Úszó Szövetségen keresztül.

Ha versenyképes úszni akarsz, iskolai csapattal kezdheted, és továbbléphetsz az USA Úszás által engedélyezett több mint 4000 éves eseményre. Az események, amelyek magukban foglalják a nemzeti és nemzetközi találkozókat, segítenek az úszók képzésében az olimpiai magasságok elérése érdekében. A fürdőzés ismerete mellett számítani kell arra is, hogy számos versenyző úszási szabályt és iránymutatást követnek el, valamint kérdeznek be kábítószer-tesztet. A szabályok mindent lefednek a nemzeti vagy világrekord feltörési követelményeiről a felölelt fürdőruhákra.

A kezdetek

A Strokes

Adja meg a medencét és a nőket

Szabályok és kiképzés