Túró és gyümölcs diéta

Az összeomlás és a gyémánt étrend, például a túró és a gyümölcs étrend rendszeresen kedvelik az emberek próbálják lefogyni. Az étrend a három napos étkezés egyik változata, a Every Diet honlapja szerint. Ha csak egy tésztából és gyümölcsből álló kombinációt eszel, annak érdekében, hogy lefogyjon, más esszenciális tápanyagokat veszít el. A súlycsökkentő terv buktatóinak megértése csak két élelmiszercsoportot von maga után, ezért kétszer is meggondolhatja, mielőtt elkezdené a túrót és a gyümölcsöt.

Fad Diet Definition és Warning

A túró és a gyümölcs étrend a fad étrend kategóriájába tartozik, mivel csak kétféle nagyon alacsony kalóriatartalmú étel fogyasztására van szüksége meghatározott időre, nem követi az általánosan elfogadott súlycsökkentő elveket, és extrém kalóriatartalmú korlátozásokat javasol. Mivel egyetlen étkezési termékre és gyümölcsére korlátozza étrendjét, nem kapsz gabonát, egyéb tejterméket vagy fehérjet, zöldséget vagy egészséges zsírt, amire szükséged van az optimális egészségre.

A táplálkozási terv

A túrószárnyú diéta különböző változataiból a gyümölcs és a túró verzió minden nap háromszor evett túrót, és minden alkalommal, amikor eszik, egész gyümölcsöt vagy csésze vágott gyümölcsöt ad hozzá. Kiválaszthatja a kívánt gyümölcs típusát, de a sajtnak összhangban kell maradnia. Ha 4 csésze kövér tésztát eszel naponta, 418 kalóriát kapsz. Három darab egész vagy apróra vágott gyümölcs hozzávetőleg 250 kalóriát tartalmaz, így a nap teljes kalóriájának csak 668 darabja van.

Eredmények

Bár valószínűleg csökkenti a testsúlyát a túró étkezés során követett három nap alatt, az elvesztett súly valószínűleg visszatér, ha rendszeres, kiegyensúlyozott étrendet kezdesz. Ha több mint néhány napig próbálja követni a túrót és gyümölcsöt, előfordulhat, hogy az alultápláltság következményeit szenvedik a nem megfelelően alacsony kalóriabevitel miatt. Amikor nagyon gyorsan fogy, az elvesztett súly általában víz, nem kövér.

stratégiák

Ahelyett, hogy néhány napig csak zsírmentes túrót és gyümölcsöt eszik, mindkét ételt fogyasszon súlycsökkentő erőfeszítéseiben. A túró alacsony kalóriatartalmú, nagy fehérjetartalmú vagy kalciumtartalmú, alacsony zsírtartalmú lazagot tartalmaz. A reggelig adjunk apróra vágott gyümölcsöt a túródra egy egészséges, töltő reggelire. Keverjük össze a túrót dips és smoothies, vagy adjunk hozzá püré túró joghurtot.