Zöld tea gyors étrend

A böjt, amelyet egyes vallásokban a lelkiség fokozásának eszközeként gyakorolnak, további fizikai haszonnal jár: súlycsökkenés. Vannak, akik a méregtelenítő tervekkel és a zöld tea fogyasztásával kombinálják az absztinenciát a táplálékból a gyors fogyás miatt. Bár majdnem minden bizonnyal lefogy egy folyékony diéta, amely magában foglalja a zöld tea antioxidánsokat, gyorsan visszaszerezheti az elveszett fontokat.

Böjt és méregtelenítés

A böjtölés elsősorban a folyadékok – gyümölcslevek, pépes zöldségek, tiszta levesek – fennmaradása és a méregtelenítés révén biztosítja az emésztőrendszert az assorted anyagok elfogyasztása vagy a vastagbél-irrigáció révén. A zöld tea gyors, amely csak zöld teát tartalmaz, veszélyes lehet, mert a zöld tea nem tartalmaz kalóriát. Noha bármilyen folyadék gyors bejutása nehézségekbe ütközhet, a tej vagy a szójafehérje, valamint a gyümölcs és a zöldséglevek is jobbak, mint a cukorvíz. Például a brokkoli és a zellerlé-diéta K, B6 és C vitaminokat, valamint káliumot, mangánt, molibdént és folsavat tartalmaz.

Táplálás

Ha legalább öt gyümölcsöt és zöldséget tartalmaz gyümölcslében, akkor az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma által ajánlott napi étkeztetést kap. Ha két gyümölcstörlőt készítettél 2 csésze sovány tejjel, akkor is megfelelne a tejtermékek napi szükségleteinek. Adjon hozzá 4 csésze tejet és megfeleljen a fehérje szükségleteinek. Valószínűleg nem felel meg a gabonaféléknek és zsíroknak a folyékony diéta iránti igényein, de a gabonafélék hiánya és a teljes kiőrlésű rost nem fog rövid távon gyorsan károsítani Önt a The New York Times szerint.

Zöld tea és fogyás

A zöld tea gyors vagy méregtelenítő tervhez való hozzáadása segíthet a zsírmennyiség csökkentésében, különösen a hasban. Azok a férfiak, akik ivották a zöld teát, lényegesen csökkentették a derékméretüket, és elvesztették a testtömegüket, mint a férfiak, akik zöld teát fogyasztottak Kevin Maki, egy magánszemély amerikai kutatócég elnöke által készített és a 2009 februári “Journal of Nutrition” című tanulmányban. “Az antioxidánsok a zöld tea fokozzák az anyagcserét, és segíthetnek abban, hogy három-24 héten keresztül elveszítsenek egy extra 1,5-5 lbs-t, a Los Angeles Times szerint.

Fogyás

A zöld tea gyorsan fogyasztható súlyának mennyisége az Ön által fogyasztott kalóriák számától függ. A lé gyors lehet 500-800 kalóriát. Ha olyan nő vagy, akinek naponta 2 000 kalóriát kell szüksége ahhoz, hogy támogassa a jelenlegi súlyát, elveszíthetne 3 fontot. Egy héten belül, ha a gyors 500 kalóriát és 2,4 lbs-t adott. A zsír egy hét alatt, ha a gyors ellátott 800 kalóriát. A súlycsökkentő várakozások azon a számításon alapulnak, hogy a 3500 kalória egy font zsírral egyenlő. A nem fogyasztott zöld tea kalóriatiszta.

szempontok

Bár a zöld tea növeli az anyagcserét, valószínűtlen, hogy egy hét alatt vagy annál is kevesebb fogyást okoz. És veszélyes lehet, hogy néhány napnál hosszabb ideig gyorsabban megmaradjon. A kiterjedt éhezés a “The New York Times” szerint károsíthatja a szívét, a vese és a májat. Néhány ember súlyos fogyást tapasztal éhezés közben, de ez jellemzően vízvesztés, vagy ha méregtelenítő terv is van, A vastagbélhulladékok tisztítására. A böjtölés lelassíthatja az anyagcserét, ezáltal kényelmesen visszaszerezheti a súlyát, amint visszaáll a szokásos táplálkozási szokásokhoz.