Ingyenes edzésprogram elliptikus edzőgépekhez

Az elliptikus tréning gépek kiváló, kis hatású módszerek az ízületek és az izmok működésére. Az ellipszis gépek általában a tornatermekben találhatók, de otthoni használatra is beszerezhetők a sporteszközökböl. Az elliptikus képzési weboldalak gyakran azt sugallják, hogy az egyének ellipszis trénerrel foglalkoznak minden második napon, vagy hetente 2-3 napot. A változatosság az élet fűszere, és az edzés és a folyamatosan változó edzésprogramok és mozgások az ilyen gépeken megtartják a testedet, és hatékonyan kalóriát égetnek el. Az Shape Fit szerint egy 30 perces edzés az elliptikus gépen mintegy 300 kalóriát égethet.

Kezdje el edzésed egy mérsékelt elliptikus képzési rutin segítségével, amely a tested mozgását fogja eredményezni, anélkül, hogy olyan fáradt vagy fájdalmas maradt volna, amelyet másnap nem tudsz gyakorolni. Vonja az elliptikus gépet kb. 45 percig. Az olyan weboldalak, mint az All Ellipticals, a Fit Sugar és a Spark Diet Resource Center különböző ötleteket és szabad edzésprogramokat kínálnak, amelyeket több edzéshez használhat.

Kb. 5-10 percet felmelegedjen az All elliptikus online elliptikus tréning weboldalon, amelyet könnyű tempó vagy “alacsony igénybevételnek” neveznek. Tartsa a lejtés beállítást 1 és 5 között az indítóknál, minden héten fokozatosan növeli a lejtést. Állítsa az ellenállást 1 és 3 között.

Növelje a sebességet és a lejtést a következő 5 percre, állítsa be a lejtést 6 és 8 közé. Állítsa az ellenállási beállítást 5 és 7 közé. Ha az elliptikus edzője fogantyúkat tart, tartsa őket a végükhöz közel, húzza és nyomja, ne csak lógni Amikor előre és hátra mozog a lábpedál mozgásával.

Keményen gyakoroljon a következő 5 percre, növelve a lejtési szintet 8 és 10 közé, és ugyanaz az ellenállásért. Állítsa be a saját sebességét úgy, hogy egyenletes és egyenletes lábpermeteket tartson fenn. A pulzusszámot ebben a pillanatban meg kell emelni.

Lassíts le ismét mérsékelt ütemben, csökkenti a lejtést 5 és 8 közé. Állítsa be az ellenállást 6 és 8 között. Tartson itt körülbelül 5 percig. A befejezéshez csökkentse a lejtést 3 és 5 közé, és lépjen tovább 5-10 percig. Az ellenállás beállítása 3 és 5 között. Végezze el az edzést szinttel vagy nulla lejtéssel.