Jó módszerek a sütőlapon lévő sütőben sütődnek

A csirkehordók ízletesek és számos tápanyagot tartalmaznak, beleértve a fehérjét, a vasat, a cinket, a niacint, a tiamint és a B-12 vitamint. A sütőben lévő sütőlapon könnyen pörkölt, húsos dobos kenyér kevésbé költséges, mint sok hús, és kényelmes, akár egy pár ember etetését, akár egy nagyobb tömeghez való főzést.

Alapvető recept

A csirkehordók nem igénylik az összetevők hosszú listáját, hogy lédúsak és ízletesek legyenek. Ahhoz, hogy basszusgitárokat használjunk egy alapvető receptet használva, nagy mennyiségű sört és borsot szórjuk rá. Az alacsony nátriumtartalmú diéta számára sós helyettesítőt vagy sómentes fűszerezést állítsunk össze.

Száraz dörzsölés

A száraz dörzsölés hasonló az alapvető recepthez, de több ízesítést igényel. Vigye fel a botkákat növényi olajjal, vagy használjon egészséges, egészséges olajat, például repceolajat vagy olívaolajat. Keverje össze a fűszereket egy külön tálban, majd dörzsölje őket nagyvonalúan az olajozott dobos cölöpökön. Használjon kereskedelmi célú száraz dörzsölésű keveréket vagy készítsen összetevőket, például sót és borsot, olasz fűszereket, hagymát vagy fokhagymát, zsálya, kakukkfű, rozmaring, cayenne bors, chili por, paprika vagy citromos bors.

A bántalmazott

Ahhoz, hogy ropogós rágcsálókat készítsenek, tegyük a tojásokat egy tálba, majd kis mennyiségű olajjal, tejjel vagy íróval vékonyítsuk a tojásokat. Hozzon létre egy száraz kenyérsütést egy másik tálban. Kenyérsütéshez használja a választott összetevőket, például zúzott reggeli gabonát, kekszet, lisztet vagy kenyérmorzsákat. Adjunk hozzá sót és borsot, majd keverjük össze a szükséges fűszerezést. A tojásos keverékben könnyedén megcsapoljuk a dobszalagot, majd forgassuk a rágcsálók keverékét.

Sütés

Sült rágcsálnivalókat egy 350 fokos fahéternél előmelegített sütőben. Vegyünk egy sütőlapot növényi olajjal, vagy használjunk egy szív egészséges olajat, például a repceolajat vagy az olívaolajat. Rendezzük el a dobsticks-ot a cookie-lapon, és hagyjuk helyet a dobos kanyarok között, hogy elősegítsük a főzést. Sütjük a dobosokat 30-60 percig, vagy amíg aranybarna. A teljes sütési idő az alkalmazott technikától és a botkormány méretétől függően változik. Helyezzen be egy hús-hőmérőt a dobosodó vastagabb részébe annak meghatározásához, hogy a hús legalább 170 fokos biztonságos hőmérséklet.