Száraz könyök és térd

Annak ellenére, hogy nagyrészt a ruházat védi, a könyökén és térdén lévő bőr hajlamos arra, hogy nagyon szárazvá váljon. Az ízületek vékony bőrre gyakorolt ​​nyomása hozzájárulhat a hámláshoz és az elszíneződéshez. Noha napi több időt vehet igénybe, hogy elérje ezt a palack hidratálót, a legjobb, ha korán elkapja a szárazságot, hogy megtartsa a bőrét. A száraz könyökök és térdek megnyugtatásával újból megtapasztalják és újra érzik magukat.

Megakadályozza a szárazságot

A környezet és a mindennapi szokások hozzájárulhatnak a száraz bőrhöz. A levegő általában száraz a hidegebb hónapokban, és a beltéri fűtés még több nedvességet fogyaszt, ami otthoni és munkahelyi bűnösöket eredményez. Próbáljon távol tartani a közvetlen hőforrásokat, vagy kapcsolja be a párásítót, hogy ellensúlyozza őket. Több folyadékot és folyadékban gazdag ételeket fogyaszt, hogy a bőre hidratálódjon belülről. Nyolc pohár víz naponta ideális, de gyümölcs és alkoholmentes italok is működnek.

Exfoliate Rough Patches

A hámlás eltávolítja a száraz bőr felső rétegét, miközben segít a bőrnek jobban felszívni a nedvességet. A durva hámlasztók és cserjések túl kemények lehetnek a könyök és a térd vékony bőréhez. Válasszon krémes testápolt helyett kis hámlasztó gyöngyöket. Nedvesítse fel a bőre meleg vízzel, és finoman masszírozza a test mosását a könyök és a térd a kezed. Ha a bőre hámlik vagy hámlik, öntsük rá a testápoló egy hámlasztó púpra, és dolgozzuk fel a bőrt. Öblítse le a testet meleg vízzel. Meleg vízzel mindig meleg vízzel mossa le, és tartsa a zuhanyzókat kevesebb, mint 10 percig, hogy elkerülje a bőr kiszáradását.

Hidratálja minden nap

A napi hidratálás a dehidratált bőrt meggyógyítja, miközben megakadályozza a jövőbeni irritációt. Óvatosan törölje le a bőrt, amíg nedves zuhanyzás után. Töltsön egy centiméternyi mennyiségű olajat térdére és könyökeire körkörös mozdulattal. Az olajok a nedvesség tartósságába mélyen belélesednek. Természetes arganolaj alapú termékek vagy tiszta olajok, például kókuszdió és mandulaolaj, hatékonyak. Ez a legmegfelelőbb az éjszaka, amikor az olajnak ideje van, hogy alaposan elmerüljön a bőre. Napi rendszerességgel hordjon magával egy vastag vajat, és szükség szerint alkalmazza újra. A shea vajat és a glicerint tartalmazó testzsírok a leghatékonyabbak a mély hidratációhoz.

Tone It Up

A bőr tónusa egyenetlen lehet, ha a bőr kiszárad. Ez általában vöröshajú vagy sötétbarna színben jelenik meg. A tejsav természetes lágyítószer, amely nem irritálja az éppen exfoliált vagy érzékeny bőrt. Dime-méretű tejsavalapú szérumot töltsön a bőrébe, miközben nedves, mielőtt hidratál. Az ilyen szérumok segítik a hidratáló tapadását a bőrön, és a nedves bőrre történő felhordása segít abban, hogy teljesen felszívódjon. Mindig ezt tegye a legjobb eredmények érdekében.