Ivott citromvizet halolaj-tablettákkal

A citromlé és a halolaj számos ásványi anyagot és egészségügyi előnyöket biztosít a szervezet számára, amelyek erősítik a szív- és a vese-, valamint a szív- és érrendszeri és egyéb rendszereket. Bár egyes weboldalak élvezik az ivás citromvíz előnyeit, és a halolaj-tablettákat együtt fogyják, nincs tudományos bizonyíték arra, hogy ez a súlycsökkenés vagy a zsírégetés növelésére szolgál. Mind a citromvíz, mind a halolaj azonban nagyon jótékony hatással van a jó egészségre, és hasonló módon erősíti a testet, bár nem függ egymástól az előnyökért.

Fogyás

A hatékony fogyás elérése kevesebbet eszik és többet gyakorol. Beleértve a citromvizet a táplálékban is segíthet eltávolítani a felesleges testnedveket, amelyek a folyadék visszatartását okozó ételek fogyasztását eredményezik. A gyors élelmiszerek és a nagy sóban elfogyasztott ételkínálat kiküszöbölése nem csak segít a fogyásban, hanem lehetővé teszi a szervezet számára, hogy felszabadítsa a szövetekben tárolt felesleges folyadékokat. Ivóvíz citromvizet reggel a reggeli előtt serkenti a húgyutakat, és megtisztítja. A gyümölcslé a leghatékonyabb, ha meleg vízzel keverve és reggeli előtt elfogyasztják. A citromlé természetes diuretikum, és gyengéden hat a testen, anélkül, hogy a folyadékok feleslegessé válna.

Vese

A citrom magas káliummal és magnéziummal rendelkezik, két ásványi anyag szükséges a jó vese és a szív egészségéhez. A citromvíz adagolása naponta káliumot ad a szervezetbe, és segít a test pH-jának egyensúlyában, táplálkozási szakértő szerint, Dr. Theodore Baroody “Alkalize or Die” -ben. A citromvízben megtalálható ásványi anyagok, mint a kálium és a magnézium erősítik a veséket, és segítik a vérnyomást, mondja Baroody. Ivóvíz citromvíz szintén hasznos a vesekövek megelőzésében, Dr. Robert Sur szerint a Kaliforniai Egyetem San Diego Egészségügyi Rendszere szerint.

koleszterin

A halolaj magas az omega-3 zsírsavakban, és csökkenti a gyulladást a szervezet egészében. Az ajánlott mennyiségekben a halolaj a MedlinePlus weboldalának megfelelően 20-50% -kal csökkentheti a trigliceridszinteket. A honlap azt is megjegyzi, hogy a halolaj rendszeres kiegészítése erősíti a szív- és érrendszeri rendszert, megelőzve a stroke-ot és a szívrohamokat. A halolaj fogyasztásához kapcsolódó egyéb egészségügyi előnyök számos, többek között a rheumatoid arthritis, a menstruációs fájdalom, az arterosklerózis, a pszichózis, az életkorral összefüggő makula degeneráció és így tovább.

Kapcsolódó egészségügyi előnyök

A halolajról kimutatták, hogy csökkenti a vérnyomást, mivel az omega-3 zsírsavak képesek az erek kitágítására. Ezen túlmenően a halolaj hosszú távú használata lelassítja a vesefunkció elvesztését és csökkenti a vizeletben található fehérjéket, amelyek a cukorbetegséggel kapcsolatos vesebetegség következményei. Bizonyos halolajok csökkenthetik a testzsírt és segíthetnek az egyéneknek a testsúlycsökkenésben, amikor a testmozgás szerepel a napi rutinban. Mind a halolaj, mind a citromlé egyénileg működik ugyanazon a testi rendszeren, és kölcsönösen előnyösek lehetnek egymás számára, bár a hatékonyság szempontjából nem függenek egymástól.