Tornatermi gyakorlatok lányoknak

Ellentétben a közhiedelemmel, nincsenek rossz gyakorlatok a nők számára az edzőteremben. Függetlenül attól, hogy ez az aerob testmozgás vagy az edzés, mindkettő előnyökkel jár. Például egy, az “Obesity” 2010. áprilisi számában publikált tanulmány azt találta, hogy azok közül, akik fogyatékosságon estek át diétánként, mindössze 80 percet hetente aerob vagy erõs edzésprogramok segítettek megakadályozni a tömeg visszaszerzését és a zsigeri zsír. A legfontosabb szempont az, hogy megtalálják azokat a gyakorlatokat, amelyek a legjobban illenek a fitness célokhoz.

Cardio Exercise

Az aerob tevékenység minden olyan gyakorlat, amely a szívet pumpálja és a légzésed gyorsabb ütemben érinti. A legtöbb ember rögtön gondolkodik a futásról vagy a gyaloglásról, de olyan tevékenységeket is magában foglalhat, mint a gyep fűzése, lépcsők mászása vagy ugrás. A Betegségek Ellenőrzési és Megelőzési Központja javasolja, hogy a felnőttek hetente legalább 150 perc közepes intenzitású aerob gyakorlatot kapjanak. Ez akár 10 perces lépésekben is elvégezhető, és bármelyik ilyen kombináció kombinációjával.

Erő edzés

A CDC azt javasolja továbbá, hogy a felnőttek hetente legalább két nappal vegyenek részt izomerősítő gyakorlatokban vagy tevékenységekben. A lányok gyakran félnek az erõs edzésektõl, attól való félelem miatt, hogy nagy izomzatuk van, de a Nõi Szív Alapítvány megerõsíti, hogy ez egy mítosz. Lehetőség van arra, hogy a nők emeljék fel a súlyokat, hogy erősítsenek és hangot adjanak, anélkül, hogy felcserélnék. Néhány kulcsfontosságú edzés gyakorlatok közé tartozik a pattanások, a guggolás, a tüdő, a tricepszem és a bicep.

Interval képzés

Az intervallumképzés, amely két vagy több különböző intenzitással végzett tevékenységet foglal magában, segít az anyagcserét növelni és növelni a súlycsökkenést. A lányok számára egy intervallumos edzésprogram magában foglalja az időzítő beállítását 10 percig és ebben az időben, több feladatot végrehajtva egy bizonyos számú ismétlésre. Ez magában foglalhatja a 15 ismétlésű pushups, tricepszek és bicep curls. A 10 perc alatt megismételheti az edzések sorozatait, amennyit csak lehet. Ez növeli az edzés intenzitását és számos további edzés előnyöket kínál.

Fitness osztályok

Sok tornaterem számos osztályt kínál, beleértve a jóga, a spin, a Pilates és a teljes testkondicionálást. Mindegyikük saját előnyöket kínál. Egyesek a zsírégetésre koncentrálnak, míg mások hangsúlyozzák a nyújtás és a tonizálás fontosságát. Sok lány szeretne feliratkozni ezekre az órákra, mint plusz motivációnak a munkához. Emellett lehetőséget biztosít más nők megismerésére és szocializálásra. A rendelkezésre álló különféle osztályok segítségével minta mindegyiket annak meghatározásához, hogy melyik illik az edzés stílusához és szüksége van a legjobban.