Lehetett-e a futó talpbetétek a borjakat égetni?

A borjú izmai elégetését számos körülmény okozhatja. A borjú izma az alsó láb hátulján található. A két izom, amelyik a borjakat alkotja, az soleus és gastrocnemius. Sérülés, törzs vagy égés akkor fordulhat elő, ha a borjú izmait túlzottan használják. Az enyhe vagy súlyos túlzott használat gyaloglásból, futásból vagy más erőteljes fizikai aktivitásból eredhet.

Borjú törzs és égő

Az emberi láb képes szabálytalan, természetes talajra állítani. A modern napi terepek általában lapos, merev, ember által készített felületek, például betonjárdák és burkolt utak. A testre gyakorolt ​​kemény hatás, hogy ezeken az ember által készített felületeken futhat, hatással lehet a lábára és lábára. A borjú izmok megfeszültek és égési érzést okozhatnak sérülés vagy túlzott használat miatt. Az égő érzés mellett a borjú törzs is zúzódást, feszességet és duzzanatot okozhat.

A Word Over Pronation szó

A megnyilatkozás akkor jelentkezik, amikor a súlyt a saroktól a lábfejig mozgatják, és a lábát a Sportsinjuryclinic.net szerint. A megszállás természetes a sétálási ciklus alatt, de sok futóban a lábfej túlságosan befelé fordul, vagy felülreprezentál. A borjúégetés egyik leggyakoribb oka a túlélés. A futók túlzott elhelyezése az alsó láb, a térd és a comb túlzott mediális elfordulását okozza, ami túlzott feszültséget okoz az alsó lábak és lábak izomzatának, inaknak és szalagainak.

Használjon helyes orbikus talpbetétet

A borjak égetésében részt vevő futók viszont futó talpbetétekhez fordulhatnak, amelyek segítenek enyhíteni a futáshoz kapcsolódó kellemetlenségeket. A magas ívű vagy lapos lábú futók felfedezhetik, hogy kiegyensúlyozatlan pronációjuk van, ami borjúégetéshez vezethet. A nem megfelelő talpbetétek az Ön lábához hasonlóan a borjak égetését is okozhatják. Az Orthotikus talpbetét segíthet a rossz beigazítás kijavításában az amerikai lábszárvédő szervezet szerint. Az ortotikumok a természetes futószalag és az íves igazítás helyreállítása során működnek. A megfelelő lábpozícionálás enyhítheti a borjúégetést és a futáshoz kapcsolódó egyéb alsó végtag sérüléseket.

Óvakodj a túlzott sérülésektől

A futószemélyzetnél felhasznált túlsúlyos sérülések egy képzési hiba miatt következnek be. Sok ilyen sérülést okoz a biomechanikai egyenlőtlenségek és a futás, ami túlzott stresszt okoz az ízületek, az izmok és a lágy szövetek számára. A nem megfelelő bemelegedés, a szélsőséges dombos munkák, az elhúzódás hirtelen növekedése és a megfelelő pihenés nem teszi lehetővé a borjú törzsét és égését. A borjú törzs és az égés egyik fő oka a borjú törzs korai felismerése után folytatódik.

ajánlások

Ha van a borjú égése futás közben, kövesse az R.I.C.E. Néhány napra. RIZS. A pihenésre, a jégre, a tömörítésre és a magasságra utal. Beszélje meg egészségügyi szakembereit, ha egy hét után továbbra is borjú ég.